Bredband & TV

Bredband

Från och med 1 maj 2018 står föreningen för bredbandsabonnemanget hos den enskilde medlemmen. Kostnaden för bredbandet läggs som tillägg bredvid avgiften. Leverantör är Telenor och hastigheten som erbjuds är 250/250 Mbit/s dvs 250 Mbit/s (31,25 MB/s) både nedströms och uppströms. Därutöver finns möjlighet att uppgradera både till högre hastigheter och tv-paket med varierande kanalutbud. Föreningen står enbart för gruppanslutningen av bredbandet, eventuella tilläggstjänster betalar du själv genom ett privat avtal med bredbandsbolaget. För hjälp med bredbandet, se Telenors guider och vanliga frågor om fast bredband. Du kan undersöka vilken hastighet du får med tjänster som Bredbandskollen, Speedtest och fast.com.

TV

I dagsläget har föreningen Tele 2 (tidigare Com Hem) som tv-leverantör. Följande abonnemangsfria digitala tv-kanaler är tillgängliga:

Mer komplett samling av tv-tablåer kan hittas på TV-tabla.se.

* = Tillfälliga nyhetskanaler med anledning av covid-19 för ökad tillgång till lokala och globala nyheter.
** = Tillfälliga kanaler om ingen ny överenskommelse nås mellan Com Hem och TV4/Telia.

Förutom tv-kanalerna finns följande digitala radiokanaler tillgängliga:

För att få det lokala utbudet behöver du ange 41009 som nätverks-ID/nätnummer enligt Com Hems instruktioner.

Viktig information om TV4-kanalerna och C More

Com Hem och TV4 Media har kommit överens om ett ramverk för ett nytt avtal om rätten att visa TV4-kanalerna och C More. Med ett ramverk på plats kan alla Com Hem och Boxer-kunder fortsätta se TV4, Sjuan, TV12 och C More som vanligt medan parterna förhandlar klart återstående detaljer i avtalet. Följ de senaste uppdateringarna om förhandlingen på www.comhem.se/aktuellt.

Analoga sändningar

De analoga tv-kanalerna utgick 8 september 2020.